Välkommen till World Dance Company, dansskolan på Oceanen!

20 år av kärlek till dansens mångfald! 

World Dance Company medverkar i Göteborgs Kulturkalas 2018. Besök oss och ser vår show i Bältesspännarparken sön 19 aug kl 14.45.

Program för terminskurser hösten 2018 kommer snart att publiceras här på vår hemsida. Öppet hus med gratis prova-på av hela vårt kursutbud samt dansuppträdanden går av stapeln lördagen den 25 augusti kl. 12-15. Detaljerat program publiceras inom kort.

World Dance Company har ett brett utbud av danskurser för vuxna och barn. Vi är en liten men bred dansskola med danser från hela världen. På vuxensidan finns allt från 2000-årig Odissi till moderna danser som Hilal Dance, Vogue, Reggaeton och Tribal Bellydance. Andra stilar på programmet är Flamenco, Argentinsk tango, Magdans och Arabiska danser, Bollywood, Persisk dans, Sevillanas och Afrobrasiliansk dans.

För barn finns kurser för åldrarna 2-14 år i Breakdance, Hiphop, Danslek, Bollywood och Odissi .

Vi har också särskilda kurser för seniorer och andra daglediga som vill dansa på dagtid och i ett lugnare tempo.

Alla våra lärare är specialiserade på sina stilar och är mycket kompetenta på att förmedla både kunskap, gemenskap och dansglädje. World Dance Company drivs i kooperativ form av en grupp pedagoger som brinner för att förmedla dansens mångfald.

 


2016 jubileumbanner 3