Drömfångaren

13
feb
2017
Drömfångaren

13:30 - 13:30

VärldskulturmuseetDRÖMFÅNGAREN 13 - 18 februari 2017 kl. 13:30-14:15

MYSK och World Dance Company besöker Världskulturmuseet med barn- och familjeföreställningen Drömfångaren, måndag 13 feb tom 18 februari kl 13.30-14.15. Drömfångaren är en dans- och teaterresa om att uppfylla sin dröm av MYSK Indisk Dans & Magisk Teater i samarbete med World Dance Company.

Drömfångaren MYSK

Drömfångaren berättar om barnet Leela som har svårt att somna för hon är rädd varje kväll innan hon ska gå och lägga sig. På natten får hon ofta obehagliga drömmar.
Plötsligt får hon en gåva, en drömfångare. Leela börjar drömma glädjedrömmar. Men det är något mystiskt med Leelas drömfångare. En dag får hon besök av drömfen. Drömfen behöver också hjälp, kanske kan Leela hjälpa henne?

Drömfen - Anette Pooja
Leela - Ida Knappp Drougge

Idé & Koreografi - Anette Pooja
Regi - Anette Pooja & Leonard Stephán
Scenografi, Rekvisita & Kostym - Gerd Karlsson
Konsult - Tinna Ingelstam
Foto - Frida Jonsson

Plats: Världskulturmuseet, Göteborg, plan 1
Rekommenderad ålder: Rekommenderad från 4 år i sällskap av vuxen.
Pris: Klubbkort (100 kr/år) eller 60 kr för vuxna, barn i sällskap med vuxen går gratis.
Ytterligare information: Begränsat antal platser, först till kvarn.

MYSK Indisk Dans & Magisk Teater i samarbete med World Dance Company med stöd av Sensus och Göteborgs Stad.
 

MYSK Indisk Dans & Magisk Teater startades år 2002 av Leonard Stephán & Anette Pooja. Sedan dess erbjuder de publiken enastående förställningar av Bollywood, Odissi, Kalbeliya, Teater & Fakirkonster. Anette Pooja är en av Sveriges mest framträdande dansare, pedagoger och koreografer inom Indisk dans. Med många års undervisning i Indien har hon undervisat Odissi & Bollywood i Göteborg sedan 2002 på World Dance Company. Genom sitt idoga arbete är hon den första scenkonstnären som grundat Odissi & Bollywood, därmed satt indisk dans på kartan i Västsverige. Leonard Stephán är skådespelare, fakir, manusförfattare och regissör, samt dansar bollywood. Det som utmärker MYSK är den unika förmågan att leverera en bred blandning av dans, fysiskt gestaltande, teater i fusion med mytisk sagoberättande.