DRÖMFÅNGAREN

04
feb
2017
DRÖMFÅNGAREN

12:00 - 12:45

World Dance Company              Drömfångarenbild3 ej ram borderhemsidan

Drömfångaren är en dans- och teaterresa om att uppfylla sin dröm, för barn och hela familjen. Av MYSK Indisk Dans & Magisk Teater i samarbete med World Dance Company.

Drömfångaren berättar om barnet Leela som har svårt att somna för hon är rädd varje kväll innan hon ska gå och lägga sig. På natten får hon ofta obehagliga drömmar.
Plötsligt får hon en gåva, en drömfångare. Leela börjar drömma glädjedrömmar. Men det är något mystiskt med Leelas drömfångare. En dag får hon besök av drömfen. Drömfen behöver också hjälp, kanske kan Leela hjälpa henne?

För barn mellan 5-100 år.
Entré: 60 kr barn upp till 12 år, Vuxna 80 kr

Drömfen - Anette Pooja
Leela - Ida Knappp Drougge
Idé & Koreografi - Anette Pooja
Regi - Anette Pooja & Leonard Stephán
Scenografi, Rekvisita & Kostym - Gerd Karlsson
Konsult - Tinna Ingelstam
Foto - Frida Jonsson

Boka föreställning & plats: anette@worlddancecompany
Föreställningen är anpassad för skol- och familjeföreställningar samt turné.

MYSK Indisk Dans & Magisk Teater startades år 2002 av Leonard Stephán & Anette Pooja. Sedan dess erbjuder de publiken enastående förställningar av Bollywood, Odissi, Kalbeliya, Teater & Fakirkonster. Anette Pooja är en av Sveriges mest framträdande dansare, pedagoger och koreografer inom Indisk dans. Med många års undervisning i Indien har hon undervisat Odissi & Bollywood i Göteborg sedan 2002 på World Dance Company. Genom sitt idoga arbete är hon den första scenkonstnären som grundat Odissi & Bollywood, därmed satt indisk dans på kartan i Västsverige. Leonard Stephán är skådespelare, fakir, manusförfattare och regissör, samt dansar bollywood. Det som utmärker MYSK är den unika förmågan att leverera en bred blandning av dans, fysiskt gestaltande, teater i fusion med mytisk sagoberättande.

 MYSK Logga sweden gbg li 4c   

 sensus rgb                                                          wdc logo trans

World Dance Company

Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg, SverigeFå vägbeskrivning