Möhippor och SvensexorFlamenco mohippa

World Dance Company är ett mycket populärt mål för möhippor och svensexor.

Vi erbjuder en timmes festlig minikurs i flamenco, argentinsk tango, tribal bellydance, orientalisk dans/magdans, indisk odissi tempeldans eller bollywood dans, där alla medverkande dansar och har kul tillsammans.
Våra lärare går igenom några väl valda enkla grundfigurer som alla kan lära sig direkt på studs, så det blir fart och fläkt från första stund.
Det blir alltid en exalterad stämning när hela gänget kommer ordentligt igång, med mön/svennen självklart i centrum.
Alla brukar bli förvånade hur mycket man faktiskt hinner lära sig på en timme i dansens och glädjens tecken.
Huvudpersonens mest tjusiga och läckra sidor skall givetvis manas fram med hjälp av lite lagom kitschig utstyrsel och inte minst en härlig uppbackning av hela gänget.
Våra dansers sensualism och värdighet lovar mycket gott för det som mön eller svennen har framför sig.Bättre uppvärmning inför bröllopet kan man knappast tänka sig!

Fiesta Flamenca! Flamencomöhippa

En dansupplevelse för mön och hela sällskapet. Färgstark flamencoklänning, temperamentsfulla rörelser, klappar händer, stampar i golvet och ropar glada olééé! så taket lyfter.
Vårt koncept: Vi lär ut enkla, roliga och sensuella rörelser och stampar och släpper loss tillsammans och har kul. Hela gruppen dansar tillsammans men blivande bruden är i fokus och får extra uppmärksamhet.
Lekfullheten, gemenskap och en härlig svettig stund tillsammans är det ni får av oss. Vi klär ut mön i en prickig flamencoklänning med volanger eller flamencokjol, en stilig hatt samt sjal.

Bollywood Möhippa/Svensexa                                                                                                                                                                              

Vi förvandlar bruden/brudgummen till en Bollywoodstjärna med härlig och glädjefylld dans ni kommer att minnas för evigt!
Bruden smyckas och lånar en vacker indiska dansklänning lehenga/sarie. För brudgummen blir det en turban. Övriga får låna färgstarka sjalar att drapera sig med.
Ni får själva välja ut en av de danslåtar som erbjöds er, ni väljer en låt som passar just er. I centrum står huvudpersonen medan övriga är bakgrundsdansare. Alla dansar tillsammans och lär sig koreografin av vår erfarna instruktör.
Med många års erfarenhet erbjuder vi högsta klass av Bollywood showtime för nybörjare eller de som är mer danserfarna. Vi lovar en festlig, lycklig och minnesvärd stund tillsammans! Det är värt att fota och filma hela upplevelsen, så glöm inte kameran!

Bollywood möhippa                             

Tango Suzannayadrian 450x415Argentinsk tango! Möhippa/Svensexa

Ha en härlig upplevelse med en timmas prova-på kurs i tango. 
Passar alla som någon gång varit sugen på att prova denna sensuella pardans som idag dansas över hela världen. Vi lär den blivande bruden eller brudgummen grundstegen i argentinsk tango och om det önskas finns både läckra tangoskor och en tangoklänning att låna. Självklart får alla vara med och dansa, men vi lovar att ägna bruden/brudgummen extra mycket uppmärksamhet, så att han/hon får ett minne för livet!


Workshops för fester

Vi gör också minikurser i andra sammanhang, som kick-offs, personalfester, avtackningar,teambildnning och alla möjliga festliga tillfällen, ofta i samband med uppträdanden. Något kul och utmanande att göra tillsammans som garanterat livar upp stämningen!