Presentkort

Stötta World Dance Companys framtid!

Ge dig själv eller dina kära en dansupplevelse!

Årets självklara julklapp är World Dance Companys presentkort! ♥️
 

Varför presentkort?

Denna julklapp är miljövänlig, smittsäker, hälso- och glädjefrämjande och dessutom ett mycket betydande stöd för kulturen i stort och i synnerhet för vår dansskola.

Precis som så många andra verksamheter och kulturaktörer har även World Dance Company drabbads av stor ekonomisk förlust pga pandemin. Vi jobbar kontinuerligt för att hitta nya lösningar och alternativ för att kunna fortsätta verksamheten. I flera av våra dansämnen finns olika alternativ i form av fysiska klasser med färre deltagare, LIVE-streaming, Online-klasser och videokurser. Så fort vädret tillåter ger vi även utomhusklasser.


Hur gör jag?

Med World Dance Companys presentkort kan du välja fritt i dansskolans utbud under hela året 2021. Kortet är personligt. För att beställa skickar du ett mail till info@worlddancecompany.se och anger ett valfritt belopp samt fullständigt namn på personen som ska få kortet. Därefter får du ett mail från oss med betalningsanvisning till swish eller till skolans plusgiro. När betalningen är gjord får du ett digitalt kort som också går att printa ut.
GUD JUL önskar World Dance Company! ♥️

World Dance Company är en fantastisk dansskola med familjär känsla , underbara lärare och fantastiska elever. En skola med många intressanta dansstilar som inte finns på så många dansskolor. WDC är bäst!!” ∼ Åsa

“Jag har det bra och ha roligt under kursen gång på WDC. Duktiga lärare, bra stämning och bra stället. Missa inte!”
“En riktigt bra dansskola i mysiga lokaler och med en internationell stämning. Mycket engagerade och duktiga lärare!”
“Underbar personal o man blir bara så glad av att vara här. Folk går runt och sjunger o man känner glädje med alla coola break dance kids.”
“En ocean med böljande danser och sång.”
“Ett varmt välkomnande hus fyllt med danser från alla världens olika hörn!”
“Varm och välkomnande atmosfär, med proffsiga lärare!”

Adress

Stigbergstorget 8 41463 Göteborg Spårvagn 3, 9, 11 Hållplats Stigbergstorget

World Dance Company

Telefon

Ring oss på 031 704 99 38 för allmänna frågor om verksamheten. För frågor om våra kurser, använd kontaktformuläret.

 

Våra Partners