Tribal Fusion

Tribal Fusion kännetecknas av de kontrollerade och hypnotiserande rörelser som används i dansen, där skarpa markeringar varvas med mjuka, böljande element. Dansträning inom Tribal Fusion ger utövaren styrka, kroppskontroll samt stora möjligheter att variera uttrycket i dansen efter egen smak.

WDC är en unik smältdegel där många av de stilar som Tribal Bellydance-stilar har tagit språng från finns representerade, däribland Odissi, flamenco och orientalisk dans. Således befinner sig Tribal Dans Göteborg i en unik position med ena foten i dansens rötter och traditioner och andra foten i dansens nyskapande och framtid enkomt genom sammanhanget i WDC’s lokaler.

För att komma förberedd till en dansklass behöver du ha med dig träningskläder, vattenflaska, anteckningsblock och ett öppet sinne för nya livserfarenheter.

Zils

INSTÄLLD!

Måndagar 18.30 – 19.30
Start 20/5
Lärare: Karin Elise

 

4 ggr – 600 kr

 

Denna klass fokuserar på att spela instrumentet fingercymbaler (zils). Under kursen får du lära dig basmönster som används inom magdans och tribalstilarna men också utmanas med nya kombinationer och sätt att spela på samt få förståelse för hur vårt spelande kan relatera till musik och arabiska rytmer. Klassen passar både dig dig som vill förfina din teknik, få en djupare förståelse för fingercymbaler som instrument och dig som inte spelat tidigare och vill ha en utmaning. Fingercymbaler finns att låna. Meddela vid anmälan om du har behov av att låna.

Tribal Fusion Teknik & Drills

FULLBOKAD!

Måndagar 19.35 – 20.35
Start 20/5
Lärare: Karin Elise

4 ggr – 600 kr

Förkunskaper: 1 -2 terminer inom tribalstilarna.

I denna klass får du träna styrka, uthållighet och teknik för trilbalstilarna. Vi kommer att öva grundläggande teknik i förhållande till hela kroppen och att lägga ihop flera rörelse samtidigt (layerings). Vi kommer också jobba med att stärka kroppen för att bättre kunna bära oss genom vår dans. Ett svettigt pass för både kroppen och huvudet!

 

Gå till Schema & Kurser om du vill veta när kurserna går eller läs mer

om lärarna här. Har du frågor, du är alltid välkommen att kontakta oss!