Latin – Lady Styling

Latin Lady Styling produceas av MYSK 

Latin Lady Styling är en feminin form av Latin dans, men kan dansas av alla gender. Det var ursprungligen en utarbetad stil för kvinnor när helst de vill dansa latin. Stilen styrker betydelsen av självständighet inom dansen, med eller utan parter. Eftersom kvinnor vanligtvis dansar med en manlig partner, därav föddes Lady styling för att indikera motsatsen av självständighet utan en partner. Det betyder att Lady styling inte begränsas att lära sig att dansen solo eller med partner, ifall man önskar. Den utmanar snarare alla på dansgolvet.

Den danstyp som undervisas är en elegant stil som kallas Cha-Cha baseras på merengue-steg och leder till att lära sig flertal variationer.

Möjligt att delta ONLINE

Med anledning av Covid-19 följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och erbjuder ett begränsat antal platser i danssalarna för att deltagarna ska vara trygga och hålla avstånd. För att erbjuda fler platser kan det innebära att vi har kursen på lördagar eller söndagar. Vi erbjuder även online undervisning för de som vill delta digitalt. 

SE LATIN LADY

Latin Lady Styling - Salsa/Cha Cha

Start 5/10

Onsdag 20.15-21.30

10 ggr – 1700 kr
Lärare Romi Naw

Salsa / Cha cha / Bachata är Kubansk / Dominikansk dans. De flesta känner Salsa som en pardans. Lady Styling är en ny trendig variant för dom som önskar ta ut sina fenimina rörelser till en pulserande rytm med sprudliga steg.

Cha-Cha är en elegant stil baserad på merengue-steg, flera variationer inom stilen kommer att läras ut.

Cha Cha har en specifik rytm som sjungs med den kända frasen “Cha-Cha-Cha Cha Cha”. Med cha cha lady styling kan man dansa med flera olika kända låtar såsom Quizas(Julio Iglesias), Ain’t funny (Jennifer Lopez), Dove l’amore (Cher) och många fler.
Eftersom Chacha är baserad på Merengue steg blir det lätt för nybörjare att lära sig den och för att få en följsam och mjuk kropp.

Fördelar med dansen:
Ökar ämnesomsättningen
Förbättrar kroppsställningen
Ger energi och lyckorus
och många andra givande fördelar för den inre skönheten

Latin Lady Styling Sommarklass

Start 4/5

Onsdagar 20.15-21.15

8 ggr – 1530 kr

Lärare Romi Naw 

Salsa / Cha cha / Bachata är Kubansk / Dominikansk dans. Cha-Cha är en elegant stil baserad på merengue-steg och möjliggör att lära sig olika variationer.
Fördelar med dansen:
Ökar ämnesomsättningen
Förbättrar kroppsställningen
Ger energi och lyckorus
och många andra givande fördelar för den inre skönheten

Läs mer om lärarna här. Har du frågor, du är alltid välkommen att kontakta oss!