Tribal Fusion

Tribal Fusion kännetecknas av de kontrollerade och hypnotiserande rörelser som används i dansen, där skarpa markeringar varvas med mjuka, böljande element. Dansträning inom Tribal Fusion ger utövaren styrka, kroppskontroll samt stora möjligheter att variera uttrycket i dansen efter egen smak.

WDC är en unik smältdegel där många av de stilar som Tribal Bellydance-stilar har tagit språng från finns representerade, däribland Odissi, flamenco och orientalisk dans. Således befinner sig Tribal Dans Göteborg i en unik position med ena foten i dansens rötter och traditioner och andra foten i dansens nyskapande och framtid enkomt genom sammanhanget i WDC’s lokaler.

För att komma förberedd till en dansklass behöver du ha med dig träningskläder, vattenflaska, anteckningsblock och ett öppet sinne för nya livserfarenheter.

Fusion Bellydance - Styrka och teknik

Torsdagar 18:00-19:00

Start 28 maj – Stora Salen/Skype

Lärare Gita Vinlander

4 ggr -600 kr

I denna kurs fokuserar vi på att bygga upp styrka i vår kropp och dansteknik. Vi kommer finslipa grundtekniken i fusion bellydance och därifrån bygga upp layeringsekvenser samt kortare kombinationer som kan användas för egen träning eller som delar i en koreografi. Kursen är onlinebaserad.

Förkunskap: Minst 1 termin Tribal Fusion, ATS eller orientalisk dans.

 

Läs mer om lärarna här. Har du frågor, du är alltid välkommen att kontakta oss!